Ana SayfaDekorasyonİzin verin odanız sizi yansıtsın

İzin verin odanız sizi yansıtsın

-

Anahtar Perde

Tasarım, Perde dekorasyonun vazgeçilmez parçaları olan kumaş ve duvar kağıdı ile bu yılın en trend renk ve desenleri sayesinde mekanlara iç açıcı
perde-46541561 çözümler sunuyor. Designers Guild, Fabricut, Omexco, Casamance, Arte, Zimmer& Rohde , Vervain ,Trend, Nobilis gibi seçkin markalarının yanında kendi üretimi olan perdelik ve döşemelik kumaşlarla anahtar teslim ev projelerine imza atarken kişiye özel hazırlanan modellerle evlere kendi kimliklerini kazandırıyor.

Duvar Yazısı

İdeapaint boyayabileceğiniz neredeyse her şeyi kuru silinebilen ve yazı yazmaya uygun yüzeylere dönüştürerek ortak çalışmanız, etkileşim içinde olmanız ve yaratıcılığınızı konuşturmanız için gereken alanı size sağlar. Yazı yazmaya uygun bir alan elde etmek için ihtiyacınız olan şey ruloyla uygulanan tek kat bir boya. Ideapaint, yazılarınızın uzun süre yüzeyde kalsa bile lekelenmeye karşı dayanıklı ve kuru duvardan alçıya, ahşaptan laminata kadar birçok yüzeye uygulanabilir.

Her Zaman Genç

Modern dünyanın dekorasyona taşıdığı rahat yaşam tarzı Kütahya Porselen’in yeni koleksiyonu Tavola’ da vücut buluyor.Yenilikçi çizgisiyle Tavola’ ya metropol yaşamının hızlı, değişken, renkli ve genç yüzünü simgeliyor. Bu yeni ürün grubu ile klasik sunumları bir kenara bırakarak hayatınızda yaratıcılığın sayfasını açacaksınız.

Masal Diyarı

Myfabl bebek odaları; bebeklerin özellikle gelişmesi adına farklı materyallere dokunmasını sağlayarak , farklı dokuları keşfetmesine olanak sağlıyor. Aynı zamanda anne ve baba adayının seçmiş veya yazmış olduğu masal kahramanları ile bu gelişime hayal gücü de ekleniyor. Sizin seçtiğiniz masallar içerisindeki karakterler; keçe, ahşap, kadife, saten gibi dokularla bebeğiniz ile buluşuyor ve onun masallara dokunmasını sağlıyor.

Cam’lanan Şıklık

Viko Artline Novella cam serisi şeffaflığın ve duruluğun bulunduğu her mekana ayrı bir parlaklık ve şıklık katıyor.Viko Artline cam serisi  füme, beyaz, mavi, yeşil seçenekleri ile banyolarda da bulunan cam malzeme ve aksesuarlarla uyum sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumunuzu Paylaşın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

38,437BeğenenlerBeğen
11TakipçilerTakip Et
89TakipçilerTakip Et
41,900AboneAbone Ol